Constanța, mai curată. Graffiti-ul de pe ziduri, eliminat

228
Constanța, mai curată. Graffiti-ul de pe ziduri, eliminat - graffiti5-1570792277.jpg

Articole recomandate

Având o grijă deosebită față de mediul înconjurător, societatea Envirotech SRL s-a alăturat demersurilor Primăriei Municipiului Constanța de igienizare a orașului. Astfel, echipe de lucrători ale societății curăță zilele acestea graffiti-ul de pe ziduri, podețe, scări de acces către plajă.

Ieri și astăzi a fost curățat graffiti-ul de pe podețele din parcul Tăbăcărie, fără a neglija nici mobilierul urban. Lucrările vor continua cu scările de acces către plaja Modern, zidul din Portul Tomis și alte zone din oraș.

Autoritatea publică locală atenționează asupra faptului că cei care inscripționează neautorizat sau murdăresc cu desene graffiti clădiri, ziduri și în general, domeniul public, atrag răspunderea penală sau contravențională, în funcție de fiecare situație în parte.

Primăria Municipiului Constanța face apel către locuitorii orașului să sesizeze comportamentele antisociale la numărul de WhatsApp al direcției Generale Poliția Locală, 0799.606.142, Dispeceratul Poliției Locale – 0241.484.205 sau pe aplicația gratuită Sesizări Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8324 secunde