Constanța / CINCI POLIȚIȘTI ACUZAȚI că ajutau hoții să fure motorină

339
Constanța / CINCI POLIȚIȘTI ACUZAȚI că ajutau hoții să fure motorină - furt-1429849642.jpg

Articole de la același autor

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, împreună cu ofițerii Direcției Generale Anticorupție - Serviciile Județene Constanța, Tulcea, Brăila, Călărași și Ialomița, cu sprijinul Grupării de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța efectuează 10 percheziții la mai multe persoane suspecte de implicare în infracțiuni de și în legătură cu infracțiuni de corupție săvârșite în Portul Constanța.

De asemenea, în cadrul acțiunii, ofițerii DGA, delegați să efectueze cercetări în cauză, pun în aplicare 12 mandate de aducere față de tot atâtea persoane, dintre care 5 agenți de poliție, cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și furt calificat, respectiv luare de mită și abuz în serviciu.

În fapt, în luna noiembrie 2014, Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Constanța a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța cu privire la faptul că o rețea de persoane sustrage produse petroliere, alcool și îngrășăminte din vagoanele de tren care întră în Portul Constanța.

Din verificări rezulta faptul că gruparea era sprijinită de lucrători ai SN CFR Marfă SA, paznici din porțile de acces în port și agenți de poliție din cadrul Serviciului Poliției Transporturi Maritime Constanța.

Instrumentarea cauzei s-a realizat cu suportul de specialitate al Departamentului de Informații și Protecție Internă (DIPI).

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au fost comise faptele și luarea măsurilor legale ce se impun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2037 secunde