Constanța are pompieri civili premianți

531

Ieri, pe stadionul "Delta" din municipiului Tulcea s-a desfășurat etapa interjudețeană a "Concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență", competiție organizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Delta" al județului Tulcea, cu sprijinul Consiliului Județean Tulcea.
La startul competiției s-au aliniat cinci echipe ale Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență (SVSU) și șase echipe ale Serviciilor Private pentru Situații de Urgență (SPSU) ale județelor Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea și Vrancea.
Participanții au avut de parcurs trei probe: ștafeta 4 x 100 m, pista de îndemânare și viteză și realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea, Paula Anghel, în urma rezultatelor obținute, la categoria SPSU lotul SC Consal Trade SRL din Constanța a ocupat locul I și va participa la faza națională a concursului, iar locurile II și III au fost adjudecate de SC STX OSV Brăila SA, respectiv SC STX OSV Tulcea SA.
La categoria SVSU, locul I a fost ocupat de SVSU Mărășești, județul Vrancea, locul II de SVSU Ghidigeni, județul Galați, iar locul III de SVSU Cumpăna, județul Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4193 secunde