Constanța / Acțiuni ale polițiștilor pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale

103
Constanța / Acțiuni ale polițiștilor pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale - piatatomis310-1385141614.jpg

Articole de la același autor

În perioada 19-22 noiembrie, polițiștii serviciilor de Investigarea Fraudelor, Ordine Publică și Rutieră din Constanța au acționat pentru a preveni și combate evaziunea fiscală în domeniul comerțului cu carne, legume, fructe și în domeniul comerțului cu obiecte ornamentale provenite din import sau din achiziții intracomunitare.

Astfel, polițiștii au organizat cinci acțiuni în cadrul cărora au fost verificate 18 societăți comerciale și șase persoane fizice. Au fost constatate două infracțiuni de evaziune fiscală, cu un prejudiciu de aproximativ 32.848 lei, și au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale în valoare de 18.000 lei.

De asemenea, polițiștii au confiscat peste 200 kilograme de carne, legume și fructe, cu o valoare totală de 11.000 lei.

Cu ocazia verificărilor efectuate la o societate comercială din județul Constanța, cu obiect principal de activitate vânzarea de produse din carne, polițiștii au constatat faptul că administratorul acesteia a reținut și nu a virat la bugetul consolidat al statului la termenul scadent, cu intenție, impozitele și contribuțiile cu reținere la sursă, în sumă totală de 16.070 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5407 secunde