Consilierii PDL Roman și Gima au votat împotriva majorării taxelor și impozitelor în Constanța

151
Consilierii PDL Roman și Gima au votat împotriva majorării taxelor și impozitelor în Constanța - 26taxeshutterstock3972963bc00813-1386248302.jpg

Articole recomandate

Consilierii locali PDL, Iustin Fabian Roman și Stelian Gima, au votat împotriva proiectului privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2014, supus votului în ședința Consiliului Local Municipal care a avut loc astăzi. În acest context, grupul PDL din CLM Constanța a făcut următoarea declarație de presă:


"Una intre promisiunile Guvernului USL și a primarului Constanței era că nu vor crește taxele și impozitele locale. Astăzi, Consiliul Local Constanța a crescut nivelul taxelor și al impozitelor, ceea ce contravine cu promisiunile lor electorale. Am refuzat să fim părtași la așa ceva", susțin cei de la PDL Constanța.


La rândul lui, primarul Mazăre a spus că legea îl obligă să facă acest lucru deoarece au trecut trei ani de când taxele și impozitele nu au mai fost majorate. 


De asemenea, aleșii locali de la PDL au explicat că s-au abținut de la a vota proiectul bugetului municipiului pentru 2013 din cauza faptului că proiectul de hotărâre le-a fost pus la dispoziție în dimineața zile în care a avut loc ședința de Consiliu Local, mai exact pe 5 decembrie 2013, la ora 10.00. "Ședința a început la 12.00, iar în două ore nimeni nu putea parcurge un proiect stufos, cu multe informații, multe cifre și de o mare importanță, motiv pentru care ne-am abținut a vota acel proiect în necunoștință de cauză", au spus consilierii PDL. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 02 Decembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : "PDL e pe un trend pozitiv"
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : "PDL e pe un trend pozitiv"
Pagina a fost generata in 0.4059 secunde