€ 4.7231
£ 5.2496
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Consilier județean, acuzat că și-ar fi bătut soția! Acesta reacționează dur: "A plecat de acasă anul trecut, mi-a lăsat copiii"

Ştire online publicată Luni, 18 Decembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
sursa foto: romaniatv.net
Consilier județean, acuzat că și-ar fi bătut soția! Acesta reacționează dur:
Consilierul județean Adrian Pășcuță este acuzat de soție că ar fi bătut-o. Soția acestuia, Sofia Loredana, a postat o fotografie pe Facebook sub titlul „Antrenament pe soție”, iar în comentarii își acuză soțul că ar fi lovit-o. Consilierul județean din Timiș spune că este o înscenare.Soțul Sofiei Loredana este Adrian Pășcuță, consilier județean PNL în Timiș. Din comentariile la poza postată reiese că soțul (Adrian Pășcuță) ar fi făcut acest lucru, iar copiii au fost martori.


Adrian Pășcuță spune că este o înscenare.

„Eu sincer aș prefera să nu intru în foarte multe detalii. Soția a plecat de acasă anul trecut, mi-a lăsat copiii, a plecat, îi vede ocazional, eu habar nu am ce se întâmplă. Am senzația că este o înscenare, vrea să-mi ia copiii, nu înțeleg de ce se întâmplă lucrul acesta. Am vorbit cu ea săptămâna trecută și a spus că a fost la un avocat să poată intenta divorț, cred că caută un motiv să zică că-i culpa mea", a spus consilierul județean PNL Adrian Pășcuță, potrivit tion.ro.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7313 secunde