Conflict armat lângă un supermaket din Capitală. 3 persoane au fost împușcate

276
3
Conflict armat lângă un supermaket din Capitală. 3 persoane au fost împușcate - atac-1385226728.jpg

Articole recomandate

Un conflict armat a avut loc, sâmbătă seara, în jurul orei 18:00, în cartierul bucureștean Militari. Mai multe apeluri au fost primite la 112 care semnalau producerea unor împușcături. Doi bărbați și o femeie au fost împușcați. Cel mai probabil s-a folosit un pistol cu bile. Potrivit primelor informații, conflictul ar fi pornit de la o altercație într-un magazin din zonă, potrivit Realitatea.net.
Potrivit primelor informații, un trecător a intervenit într-un conflict izbucnit, în plină stradă, între un bărbat și o femeie. În urma altercației, trecătorul ar fi fost împușcat în zona abdomenului.

"Au rezultat trei victime, între care și o femeie. Una are plagă lanivel abdominal, cealaltă plăgi la nivelul capului și gâtului. Sunt conștiente, în stere stabilă și urmează să fie transportate la spital", a spus, la Realitatea TV, Bogdan Oprița, coordonator SMURD București.

"M-am băgat să nu omoare pe altcineva", a spus bărbatul care a intervenit în conflict. Acesta a fost împușcat în zona abdomenului.

"Este vorba de un conflict spontan, banal. N-a fost un conflict preexistent. A avut loc un conflict spontan între două femei, de la vorbe triviale, neînțelegeri în magazin. În conflict au intervenit și câțiva bărbați. După aceea se pare că au intervenit și alte persoane, în apărarea unei femei. Am identificat martorii, facem cercetări", a spus un reprezentant al poliției.


Comentează știrea

hmm
24 noiembrie 2013
piscate

Persoanele au fost piscate poate. Impuscat esti atunci cand se foloseste glont, jucariile astea cu bile doar te inteapa putin.

gun
24 noiembrie 2013
jucarii ???

D-aia a ramas aia fara ochi, ca sunt jucarii ? Io zic sa nu te mai uiti la filme cu vandam si sigal ca o ai groasa

beats solo hd black friday sale
1 decembrie 2013
beats solo hd black friday sale

My eyesight isn't that good. beats solo hd black friday sale http://www.web-hosting-report.com/blackfriday/beats-solo-hd-black-friday-sale.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3898 secunde