Mai multe ştiri online:

Condițiile meteo cauzează întârzieri aeronavelor de pe Otopeni

Ştire online publicată Vineri, 11 Ianuarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Unele curse aeriene au înregistrat întârzieri de până la 50 de minute pe aeroportul Henri Coandă de lângă București, în cursul dimineții de vineri, din cauza operațiunilor de degivrare, fără a exista probleme deosebite.


Ninsorile abundente și viscolul au produs efecte în unsprezece județe ale țării, potrivit unui bilanț prezentat, vineri dimineață, de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), a transmis, vineri, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB), Valentin Iordache.

Pe aeroportul Henri Coandă de lângă București, au existat, în cursul dimineții, întârzieri de până la 50 de minute din cauza operațiunilor de degivrare.

”Au fost întârzieri de maximum 50 de minute din cauza operațiunilor de degivrare. Nu au existat probleme deosebite”, a spus Iordache.

Acesta a precizat că, în prezent, nu se mai desfășoară operațiuni de degivrare.

Potrivit informațiilor afișate pe site-ul aeroportului, au înregistrat întârzieri, în cursul dimineții, curse aeriene operate de companii precum Ryanair, Tarom, Blue Air și Wizz Air.

Situația pare a fi mai gravă pe aeroportul Iași. Din cele nouă curse aeriene planificate la decolare până la ora 14.00 trei aveau întârzieri de cel puțin 2,5 ore, celelalte fiind anulate. 


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
sambata, 23 martie Foto : Cine este judecătoarea decedată în accidentul de sâmbătă 9749 vizite, 0 comentarii Cine este judecătoarea decedată în accidentul de sâmbătă
Sport
sambata, 23 martie Foto : Doliu în sportul constănțean. A murit un mare arbitru 6374 vizite, 0 comentarii Doliu în sportul constănțean. A murit un mare arbitru
Actual
marti, 19 martie Foto : Român "angajat" ca sclav personal pentru fiul unui milionar din Anglia 5310 vizite, 0 comentarii Român "angajat" ca sclav personal pentru fiul unui milionar din Anglia
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7819 secunde