Condiții șocante surprinse în salonul unui spital. Conducerea: "A făcut acea poză din cel mai urât unghi"

222
Condiții șocante surprinse în salonul unui spital. Conducerea:

Articole recomandate

Imaginile groazei la Spitalul de Boli Infecțioase "Victor Babeș" din Timișoara, cu pereți scorojiți, mobilier ruginit, cearșafuri în ferestre, lenjerie mizeră, au ajuns virale pe rețelele de socializare, postate de o tânără al cărei bunic este internat acolo. Managerul spitalului și primarul Nicolae Robu afirmă însă că unitatea medicală se află în renovare și că imaginile sunt din saloane vechi, care nu au intrat încă în reparație.

"Anul 2018, România, Timișoara, Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș!!! Nu mai am cuvinte să comentez….cred că imaginile spun totul…. Spun doar că mai trebuie să mergeți la multe concerte, cu spectacole ale marilor artiști, pentru a aduce spitalul la niște condiții puțin mai ridicate decât cele din lagărele de concentrare…. Donați în continuare bani pentru a crește buzunarele celor aflați la conducere!!! Și sfatul meu….încercați să vă păstrati sănatoși….dacă ajungeti aici, mai mult că sigur ca mult nu o veți mai duce", a scris pe Facebook Anamaria Czap, cea care a postat fotografiile.

Reprezentanții spitalului spun că întreaga unitate se află în proces de renovare, însă numărul mare de bolnavi îi obligă să interneze pacienți și în aceste saloane care încă nu au fost refăcute.

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase, Voichița Lăzureanu, a declarat, pentru News.ro, că paturile nu sunt murdare, așa cum se vede în imagini, ci sunt doar foarte vechi, iar după ce se vor încheia lucrările de renovare vor fi aduse și paturi noi. 




Ea mai susține, de asemenea, că femeia care a postat imaginile a făcut fotografiile din "cel mai urât unghi".

"După 40 de ani, în sfârșit avem fonduri alocate și se renovează spitalul. S-au pus peste tot uși și geamuri, dar încă sunt saloane care nu au apucat să fie renovate complet, să fie și zugrăvite. S-a renovat parterul complet, acum se renovează jumătete din etajul întâi, jumătate din etaj este efectiv închis, acolo se lucrează acum și nu se poate sta. În celalalte saloane care încă nu au fost renovate, din nefericire, mai sunt cazați pacienți, pentru că nu avem unde să- i punem și nici unde să-i trimitem, pentru că suntem singurul spital cu acest profil din vestul țării. Și patul pare murdar, dar nu este murdar, este foarte vechi. După ce se termină renovarea faptică, vor veni și paturi noi. Acestea sunt venite doar în saloanele renovate. Nu negăm că există aceste saloane, însă e foarte frustrant pentru noi, când știm că după atâția ani, în sfârșit se face ceva, se arunca cu noroi. Femeia aceea care a postat a văzut că se lucrează, că sunt sunt muncitori acolo. A făcut acea poză din cel mai urât unghi. Nu se vede că și acolo s-au înlocuit ușile și geamurile și că urmează să se zugravească", a declarat pentru News.ro, managerul Spitalului de Boli Infecțioase, Voichița Lăzureanu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4252 secunde