€ 4.7627
£ 5.4233
$ 4.2726

Mai multe ştiri online:

Condamnat la o pedeapsă de cel puțin 43 de ani închisoare!

Ştire online publicată Vineri, 02 Februarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Un britanic acuzat că a intrat cu o camionetă într-un grup de credincioși musulmani în apropierea unei moschei din Londra, în iunie anul trecut, a fost condamnat vineri la o pedeapsă de cel puțin 43 de ani închisoare, relatează dpa, Reuters și AFP.

Tribunalul din Woolwich (estul Londrei) l-a condamnat pe Darren Osborne (48 de ani) la detenție pe viață, pe un termen minim de 43 de ani.

Osborne - șomer și tatăl a patru copii - a fost găsit vinovat joi de omor și tentativă de omor având legătură cu terorismul. Osborne a negat că este autorul atacului din seara de Ramadan de lângă moscheea de la Finsbury Park, soldat cu un mort și 12 răniți, și a susținut că era doar pasager în furgoneta condusă de un alt bărbat pe nume Dave, dar anchetatorii au stabilit că a acționat singur. Potrivit procurorilor, el era "obsedat" de musulmani și se radicalizase cu câteva săptămâni înainte de atac.

Atacul de la 19 iunie 2017 a survenit într-un climat extrem de tensionat în Marea Britanie, după trei atentate produse în decurs de trei luni la Londra și Manchester, soldate în total cu 35 de morți și revendicate de Statul Islamic.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8882 secunde