Condamnat la închisoare după ce și-a înjunghiat amicul în spate, din răzbunare!

212
Condamnat la închisoare după ce și-a înjunghiat amicul în spate, din răzbunare! - tentativaomorsursathestatesman-1603987941.jpg

Articole de la același autor



Un bărbat de 36 de ani a fost condamnat la închisoare pentru tentativă de omor, după ce a înjunghiat un alt bărbat, în scara unui bloc din zona ICIL a municipiului Constanța. 


Incidentul a avut loc în seara zilei de 2 martie 2020, când Daniel Lupea, împreună cu iubita lui, era în vizită la un amic. Aflând că în aceeași locuință urmează să vină și Daniel C., un bărbat care i-ar fi sustras niște bani, inculpatul a decis să se răzbune. Drept pentru care, a ieșit pe scara blocului și a așteptat victima în întuneric, iar în momentul în care și-a făcut apariția, i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit în spate. „Victima a prezentat leziuni traumatice care au putut fi produse prin lovire cu corp tăietor-înțepător-posibil cuțit sau similar, leziunile traumatice pot data din 2 martie 2020, și necesită circa 20 de zile de îngrijiri medicale, viața victimei fiind pusă în primejdie prin hemopneumotorax stâng, pentru care a necesitat intervenție chirurgicală de urgență”, au arătat anchetatorii. 


Inculpatul a fost acuzat de tentativă de omor, arestat preventiv, iar cazul a ajuns în atenția magistraților Tribunalului Constanța. Judecătorii l-au condamnat pe inculpat la șase ani de închisoare cu executare. Decizia poate fi atacată la instanța superioară. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5095 secunde