Condamnat la 19 ani și opt luni de închisoare pentru un accident rutier

619
3
Condamnat la 19 ani și opt luni de închisoare pentru un accident rutier - odawjmhhc2g9zmviowvhoweymwnjnmvl-1521117366.jpg

Articole recomandate

Claudiu Pașnicu, acuzat că a provocat un accident rutier grav la începutul anului 2017, soldat cu moartea a două persoane, a fost condamnat definitiv miercuri la 19 ani și 8 luni de închisoare. El a fost găsit vinovat pentru omor calificat și tentativă la omor calificat, scrie Ziarul de Iași.


"Vom uza de căile de atac extraordinare. Este o sentință inumană", a declarat Bogdan Gust, avocatul lui Claudiu Pașnicu.

În prima instanță, tânărul a primit 8 ani și 3 luni de închisoare cu executare.

Accidentul produs de Claudiu Pașnicu a avut loc în februarie anul trecut, fiind soldat cu decesul soților Eugen și Doina Buzea, angajați în administrația locală din Iași.


Evenimentul rutier a avut loc în cartierul Podu Roș, la orele prânzului, atunci când Claudiu Pașnicu, șofer al unui autoturism Audi, a depășit pe contrasens o coloană de mașini și a intrat în intersecția de la baza podului Nicolina deși culoarea semaforului pentru mașini era roșie.

Potrivit presei locale, el a trecut de patru ori pe culoarea roșie a semaforului.

După ce a ocolit in extremis un pieton ce traversa regulamentar, mașina lui Pașnicu a intrat în lateralul unei Dacii Logan conduse de Eugen Buzea, care, de asemenea, circula regulamentar. Atât Eugen Buzea, cât și soția sa au murit pe loc în urma impactului violent.


Comentează știrea

dwdwedf
15 martie 2018
O pedeapsa corecta

Foarte bine, o pedeapsa corecta!

boldea
15 martie 2018
Felicitări justiției. Bravo!

Astfel de smardoi care omoară oameni nevinovati pe sosele merită pedepse exemplare!

alex
15 martie 2018
Doar 19 ani? Puțin. Merita închisoare pe viață.

Pentru faptul ca a omorât doi oameni nevinovati merita închisoare pe viață.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4882 secunde