Condamnat definitiv după ce a omorât o prostituată

315
Condamnat definitiv după ce a omorât o prostituată - condamnatdefinitivomoratprostitu-1402940928.jpg

Articole de la același autor

Bărbatul din Medgidia care a omorât o prostituată pentru că nu s-au înțeles asupra tarifului a fost condamnat definitiv. Constantin Boicu, de 33 de ani a fost condamnat de magistrații Curții de Apel Constanța la 18 ani de închisoare. 


Potrivit anchetatorilor, Boicu era un client fidel al fetei. Bărbatul o chema des pe Bahara Cerchez, de 18 ani, o cunoscută prostituată din Medgidia, la el acasă, unde o plătea pentru a întreține relații sexuale, dar nu cu bani, ci cu diverse bunuri. Așa se face că în trecut i-a dat un telefon mobil. La un moment dat, pe 23 ianuarie, pentru că bărbatul a vrut să-i dea un laptop drept plată, și nu bani, tânăra s-a supărat și nu a vrut să accepte. Din acest motiv, Boicu a apucat o bucată de lemn și a lovit-o pe fată în zona abdominală în repetate rânduri.


După ce și-a dat seama că a omorât-o, bărbatul i-a furat telefonul mobil pe care îl primise de la el, două prezervative și cinci lei, după care i-a băgat cadavrul în doi saci și l-a îngropat pe un teren din spatele unor garaje, la o sută de metri de locuința sa. Procurorii constănțeni au găsit, acasă la Constantin Boicu, în Medgidia, urme de sânge, care aparțin prostituatei. În momentul în care a fost audiat, bărbatul nu și-a recunoscut fapta, însă odată ce a picat testul cu poligraful, a recunoscut grozăvia pe care o comisese. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Iunie 2014
Stire din Diverse : Cine a fost Jack Spintecătorul
Pagina a fost generata in 0.496 secunde