Condamnări într-un amplu dosar privind contrabanda de țigări

278
Condamnări într-un amplu dosar privind contrabanda de țigări - condamnatisursadigi24-1588612772.jpg

Articole de la același autor

Mai mulți indivizi din județul Constanța au ajuns după gratii, după ce instanța de judecată i-a condamnat la închisoare într-un amplu dosar de contrabandă. În urmă cu patru ani, 16 persoane au fost aduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, dintre care 11 au ajuns în arest, după ce polițiștii au descins în aproape 30 de percheziții, în Constanța, Năvodari și Mangalia, pentru destructurarea unei rețele de contrabandiști de țigări.

În urma acțiunii, au fost confiscate peste 20.000 de pachete de țigări – respectiv aproximativ 4 milioane de țigarete! – vreo 35.000 de lei, 11.000 de euro și au fost indisponibilizate trei autoturisme, despre care erau indicii că au fost folosite la comiterea infracțiunilor. De asemenea, în urma perchezițiilor au mai fost confiscate și un pistol cu bile din cauciuc, dar și trei doze care păreau a fi de cocaină și un pachet cu o substanță ce părea să fie marijuana.

Potrivit anchetatorilor, rețeaua de contrabandiști era una largă, cu mulți membri, iar fiecare avea sarcinile bine delimitate, astfel încât să "acopere" cât mai mult din piața ilegală de țigări din județul Constanța.

Săptămâna trecută, magistrații Curții de Apel Constanța au dat decizia finală în dosarul penal întocmit pe numele inculpaților. Astfel, cei mai mulți dintre membrii grupării au ajuns după gratii, pentru o perioadă între un și cinci ani: Erol A. – cinci ani, Koca Cidem A. – 5 ani, Memet S. – 7 ani, Mariana Mihaela R. – 4 ani și 6 luni, Florin Daniel R. – 5 ani, Bogdan F. – 4 ani, Boris M.– un an și șase luni, Anife I. – 2 ani, Vicențiu Sorin P. – 2 ani, Elvis I. – un an și șase luni, Rafael M. – 2 ani. O bună parte dintre inculpați au fost săltați de polițiști și escortați la Penitenciarul Poarta Albă pentru executarea pedepselor. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7325 secunde