Condamnări în"dosarul Ionuț". Familia copilului ucis primește despăgubiri de 2 milioane de euro

279
1
Condamnări în

Articole recomandate

După doi ani, marcați de suferință, lacrimi și procese, părinții băiețelului ucis de maidanezi, magistrații au dat un verdict. Familia lui Ionuț Anghel primește despăgubiri de 2 milioane de euro.

După tragedia în urma căreia Ionuț Anghel și-a pierdut viata, proprietarul terenului și ADP Sector 2 au fost trimiși în judecata pentru ucidere din culpă.

Ionuț și Andrei Anghel au fost surprinși de camerele de luat vederi din parc în timp ce se jucau pe o alee, fără ca bunica lor să-i supravegheze. La un moment dat, fratele lui Ionuț este adus în parc de mână de către un bărbat. Acesta merge cu copilul la un agent de pază, iar după câteva secunde cei trei se îndreaptă spre locul unde ar fi stat bunica celor doi copii.

Sunt ultimele imagini în care Ionuț apare plin de viață, jucându-se cu fratele său. Puțin mai târziu, acesta a fost descoperit pe un teren viran fără suflare, cu trupul sfâșiat de câinii vagabonzi.

Instanța a început dezbaterile în procesul morții lui Ionuț Anghel în 9 septembrie, la mai mult de un an de la moartea băiețelului. Primul termen al dosarului s-a amânat la cererea proprietarului terenului unde a avut loc tragedia, deoarece acesta nu avea un avocat.

La al doillea termen au fost audiați părinții și bunica băiatului, iar ulterior funcționari din Administrația Domeniului Public Sector 2, șefi și membri ai unor asociații de protecția animalelor, precum și o serie de martori care au interacționat cu fratele lui Ionuț Anghel după producerea tragediei, scrie realitatea.net.



Comentează știrea

analfa
29 mai 2015
greseala

"Sunt ultimele imagini în care Ionuț apare plin de viață, jucându-se cu fratele său. Puțin mai târziu, acesta a fost descoperit pe un teren viran fără suflare, cu trupul sfâșiat de câinii vagabonzi" Corect: In imagine este fratele care se gasea in stare de soc dupa ce-a vazut cum fratele sau, IONUT a fost sfasiat de javre... Sunteti varza...halal articol.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1662 secunde