Concursurile pentru șefia IPJ-urilor, pe lista de priorități a ministrului Lucian Bode

370
Concursurile pentru șefia IPJ-urilor, pe lista de priorități a ministrului Lucian Bode - politistibilant-1613922705.jpg

Articole de la același autor

Cu ocazia prezentării bilanțului activității Poliției Române, pe 2020, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a subliniat că dezideratul său este „o Poliție modernă, europeană și un polițist respectat”. „Aici doresc să accentuez: un polițist modern, respectat, integru, un model pentru comunitate sunt obiective prioritare ce pot fi îndeplinite doar printr-un efort comun și conjugat depus de noi toți. (…) În curând vor fi organizate concursurile pentru ocuparea funcțiilor de conducere astfel încât să fie asigurate continuitatea și stabilitatea deciziilor. Vreau să precizez și cu această ocazie: în mandatul meu funcțiile nu sunt date, sunt obținute prin concurs de cei care sunt cel mai bine pregătiți”, a precizat ministrul.

De menționat că și în fruntea IPJ Constanța actualul inspector șef Adrian Constantin Glugă este împuternicit, de mai bine de șase luni.

Reamintim că, anul trecut, Poliția a fost dotată cu echipamente noi: 26.000 de pistoale 9x19 mm, 7.600 de maiouri de protecție antiînjunghiere, 7.500 de dispozitive tip Body Worn Camera, 4.000 de bastoane cu electroșocuri, 4.000 de căști de protecție, 400 de dispozitive de blocare trecere auto și aproximativ 6.000 de stații de lucru. De asemenea, s-a reușit reînnoirea parcului auto, prin achiziția a aproximativ 5.500 de autovehicule, astfel încât gradul de dotare a ajuns la 64%.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4151 secunde