Mai multe ştiri online:

Competiții și jocuri sportive fără fapte de violență! Ce spun autoritățile constănțene

Ştire online publicată Vineri, 18 Ianuarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Astăzi, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța a avut loc o ședință de lucru la care au participat reprezentantul instituției Prefectului județului Constanța, reprezentanții jandarmilor constănțeni, ai I.P.J. Constanța, I.S.U. Constanța și Poliției Locale, ai Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, ai Asociației Județene de Fotbal, ai cluburilor sportive constănțene, precum și cei ai societăților specializate de pază care asigură măsuri de ordine în interiorul arenelor sportive.

Această întâlnire a avut drept scop prevenirea și combaterea violenței pe timpul competițiilor și jocurilor sportive, prevenirea săvârșirii faptelor antisociale în arenele sportive, respectarea legislației în vigoare, dar și promovarea și respectarea drepturilor omului și a libertăților cetățenești.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8723 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4057 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2786 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7874 secunde