Comisarul șef Dumitru Radu s-a înscris la concursul pentru șefia Gărzii de Coastă

3208
2
Comisarul șef Dumitru Radu s-a înscris la concursul pentru șefia Gărzii de Coastă - 3ianuariegardadecoastadumitrurad-1325596257.jpg
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră a stabilit data concursurilor pentru ocuparea funcțiilor de conducere din cadrul Gărzii de Coastă. Astfel, concursul pentru funcția de director se va desfășura pe 17 ianuarie, iar cele pentru adjuncți pe 24 ianuarie.

Comisarul șef Dumitru Radu, interimar în fruntea Gărzii de Coastă, a declarat pentru "Cuget Liber" că atât el, cât și adjuncții săi, comisarii șefi Marin Dincă, ( responsabil de partea operativă), Cristian Tomșa, (responsabil logistică) și Leontin Cezar (responsabil marină), s-au înscris deja la concurs.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

tactu
30 iulie 2012
NU AVETI FRICA DE DUMNEZEU?

Doamne Doamne te vede bolnavule de etilism cronic. Chiar crezi ca merge la apa prea des putina ta? Clica ta de betivi coaceti mereu si ati stiut sa faceti doar recamatii pe voi cei carora le-ati cotizat din multele afaceri pe care le faceti imbacati in haina statului ! Vai voua insa cred ca vi se va infunda.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Fără permis la volanul BMW-ului
Pagina a fost generata in 0.3462 secunde