Comisarul șef Bogdan Despescu a câștigat șefia Poliției Constanța

573
2
Comisarul șef Bogdan Despescu a câștigat șefia Poliției Constanța - comisarulsefbogdandespescu31-1403718179.jpg

Articole de la același autor

Ieri, la sediul Poliției Române s-a desfășurat concursul pentru ocuparea funcției de șef a Inspectoratului Județean de Poliție Constanța. Singurul polițist care și-a depus candidatura a fost comisarul șef Dumitru Bogdan Despescu, cel care a ocupat funcția interimar, în ultimele luni. După susținerea unui interviu pe teme profesionale, comisarul șef Despescu a fost declarat "admis". 


Noul inspector șef a Poliției Constanța pornește la drum cu o sarcină solicitantă: asigurarea unui climat de siguranță în timpul sezonului estival, când litoralul este luat cu asalt de zeci de mii de turiști. "Aceasta este prioritatea noastră, pentru următoarea perioadă, asigurarea unui sezon estival fără evenimente nedorite. Principalele puncte avute în vedere sunt: creșterea nivelului de siguranță pentru constănțeni și turiști, combaterea infracționalității economice, creșterea nivelului de siguranță stradală", a afirmat inspectorul șef al Poliției Constanța. 


Reamintim, comisarul șef Despescu a fost, înainte de a veni în fruntea Poliției Constanța, adjunctul Poliției Buzău, în perioada 2006 - 2011, iar ulterior șeful Poliției Prahova, în perioada 2011 - 2012. 


Comentează știrea

Comunistu'
26 iunie 2014
Aalergat singur .....

Ce fel de concurs este acela la care participa un singur concurent. Indiferent de rezultate, este pe locul I. De ce nu se spune ca a fost impus de la centru. este mai corect asa. Cer scuze d-lui politist, nu-l cunosc , nu stiu daca are cineva ceva de spus despre el, rau vreau sa zic, deci poate fi un personaj cat se poate de corect. Dar a concura , SINGUR, pe un post , fara ca macar de ochii lumii sa existe 2-3 " iepurasi" care sa dea senzatia de concurenta, este ceva cusut cu ata alba. Accept mai bine, numirea pe post din ordin direct, pe baza analizei activitatilor anterioare si a criteriilor de apreciere conform unor standarde profesionale, dar mascarada concursului.....??????!!!!!! Am mai spus, nu am nimic cu d-l politist, domnia sa poate fi si pana la o proba contrarie este un om integru, dar chestia asta cu " alergi de unul singur si iesi pe locul I" lasa loc de interpretari. Era mai corecta anularea concursului si reprogramarea lui pana cand ar fi existat cel putin 2 candidati.

Heinz-Gunter Husch
10 iulie 2014
Ordnung und Disziplin Deutsch

misto am si eu o intrebare sunt avocat tanar cu 10 ani de experienta credeti, ca are vreo sansa in fata avaocatilor cu 10 ani de exp, este zero. De ce nu da voie sa participe si avocatii maj cei cu 10 ani de avocatura avem armat si suntem beton la legislatie si mai facem si sala , asa ca nu consider un abuz asfel de concursuri cu caracter inchis adica avocatii absolventi de drept juristi procurori de ce sa nu aibe dr de a part si ei mai ales daca fac sala si au facut armata asta este o discriminare prof . Scuze dar maj. poli ro au probleme la lb ro darmite sa-i pui sa vb mag si germ , iar la legi sunt varza. Cred ca voi anunta Comisia UE, BBC,CNN,C7,ABC,TV5,RAI1,RAI2,RAI3, Deutsche Welle.de, ProSieben.de, sa faca o ancheta si sa se faca un ex corect cu TV si presa in sala si in direct la TV cu celputin 10 candidati. Ordnung und Disziplin Deutsch.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.581 secunde