Mai multe ştiri online:

Comercianții de țigări netimbrate, puși pe fugă de jandarmi

Ştire online publicată Joi, 28 Martie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Peste 100 de pachete cu țigări au fost scoase din circulație de către jandarmii constănțeni în cursul zilei de marți, în urma executării unei acțiuni pe linia prevenirii și combaterii comercializării țigărilor cu nerespectarea cadrului legal, în municipiul Medgidia.

Astfel, în jurul orei 13.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța - Detașamentul 7 Medgidia a depistat doi bărbați și o femeie din Medgidia, cu vârste cuprinse între 40 și 48 ani, care intenționau să vândă trecătorilor 106 pachete de țigări, fără timbre accizabile, în zona spitalului din localitate.

Jandarmii au întocmit procesul-verbal de sesizare conform prevederilor Codului de Procedură Penală, pe care l-au înaintat împreună cu mijloacele materiale de probă, lucrătorilor Poliției Medgidia, în vederea continuării cercetărilor.

„Recomandăm cetățenilor să nu achiziționeze țigări ce nu îndeplinesc condițiile legale de comercializare și să sesizeze autoritățile atunci când observă astfel de fapte”, ne sfătuiesc reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8574 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4037 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2960 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7625 secunde