Comandant de echipaj din cadrul ISU Dobrogea, ARESTAT pentru CORUPEREA SEXUALĂ A UNEI MINORE

499
Comandant de echipaj din cadrul ISU Dobrogea, ARESTAT pentru CORUPEREA SEXUALĂ A UNEI MINORE - sqsqsq-1622445896.jpg

Articole de la același autor

Un comandant de echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Dobrogea” a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru agresiune sexuală și coruperea sexuală a minorilor. Decizia a fost luată de magistrații Tribunalului Militar București și nu este definitivă, a fost atacată la Curtea Militară de Apel București.

Bărbatul, plutonier adjutant Adrian S., este anchetat de Parchetul Militar București pentru două infracțiuni de agresiune sexuală, racolarea minorilor în scoruri sexuale și pentru coruperea sexuală a minorilor. Surse neoficiale arată că victima bărbatului ar fi avut 14 ani.

Referitor la acest caz, reprezentanții ISU Dobrogea au precizat: „Bărbatul este angajat al ISU Constanța din 2007, fiind încadrat ca și comandant de echipaj și șofer. Până acum, nu a avut niciodată abateri de natură profesională. ISU „Dobrogea” nu admite și nu încurajează astfel de comportamente, de care ne dezicem complet. Instituția noastră pune accent pe moralitate, disciplină și respect față de oameni. La nivelul inspectoratului s-a luat măsura suspendării raporturilor de muncă ale acestuia, pentru 30 de zile, iar ulterior se va decide ce măsuri vor fi luate”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4108 secunde