Coliziune în lanț, din cauza unor neînțelegeri în trafic

201
Coliziune în lanț, din cauza unor neînțelegeri în trafic - ddd-1579596947.jpg

Articole recomandate

Un accident rutier cu două victime a avut loc la ieșirea din Suceava spre Plopeni, marți dimineață, când patru autoturisme au intrat în coliziune, relatează realitatea.net. Potrivit martorilor, accidentul a avut loc după ce un conducător auto nu a păstrat distanța regulamentară în mers. O șoferiță a semnalizat stânga și a oprit pentru a intra într-un peco, moment în care două autoturisme aflate în spatele acesteia au încetinit.

Un al treilea autoturism, din cauza vitezei, nu a putut opri la timp și a intrat în coliziune față spate cu autovehiculul din fața sa. Șoferul autovehiculului lovit s-a speriat, a accelerat, a lovit autoturismul din fața sa, după care a părăsit carosabilul prin partea dreaptă, a lovit un stâlp și un copac și s-a oprit în gardul unui imobil.

În urma accidentului, două persoane au fost rănite. La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ. Victimele, conștiente și cooperante, au fost transportate la UPU Suceava.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 21 Ianuarie 2020
Stire din Eveniment : A intrat în coliziune cu un copac
Sâmbătă, 18 Ianuarie 2020
Stire din Eveniment : Accident grav azi-noapte, în Constanța
Pagina a fost generata in 2.6678 secunde