Colidiuc a fost repus în funcție, dar mutat șase luni la… Galați!

1171
3
Colidiuc a fost repus în funcție, dar mutat șase luni la… Galați! - politiedorincolidiuc65-1323981518.jpg
După ce a intrat în panică, pentru că judecătorii i-au dat dreptate lui Dorin Colidiuc vizavi de disputa legată de înlăturarea sa din funcția de adjunct al IPJ Constanța, IGPR-ul a făcut pe dracu-n patru să împace și capra, și varza. Prin urmare, i-a dat funcția lui Colidiuc înapoi, dar l-a împuternicit, totodată, ca adjunct la… Galați, pentru o perioadă de șase luni! După aceea, l-or muta, poate, la Brăila, Călărași, Giurgiu, Ialomița, Buzău, de ce nu și Baia Mare?!
Și iată că astfel s-a tranșat o problemă ce făcea ca IPJ Constanța să fiarbă în suc propriu, comisarului șef Valentin Burlacu nefiindu-i stricată echipa de care este atât de mândru până în momentul de față.
Contactat telefonic, comisarul șef Dorin Colidiuc nu a vrut să comenteze decizia IGPR-ului, acesta urmând să intre în pâine la IPJ Galați, fără a trece peste cuvântul șefilor de la centru.
Amintim că problemele lui Colidiuc au pornit de la un raport de evaluare întocmit, în toamna lui 2009, de o comisie din cadrul IGPR. Cercetările disciplinare au pornit de la faptul că fostul șef al IPJ Constanța, comisar șef Aurelian Zaheu, ar fi fost nemulțumit de activitatea lui Colidiuc, care a refuzat să-i îndeplinească un ordin, consecința directă a acestei nesupuneri fiind întocmirea, în luna februarie 2010, a unui referat. Mai exact, comisarul șef Dorin Colidiuc a refuzat să se deplaseze la Mangalia, pentru a coordona în teren cercetările privind un jaf armat comis la o casă de pariuri. Dorin Colidiuc a depus contestație împotriva deciziei de demitere a sa din funcție, care a fost însă respinsă de șefii Ministerului Administrației și Internelor.


Comentează știrea

Damian
16 decembrie 2011
COLIDIUC PLĂTESTE PENTRU CĂ A DERANJAT MAFIA DIN POLIȚIE

Adjunctul IPJ Constanta, DORIN COLIDIUC, este un politist adevarat care plateste pentru ca a demascat MAFIA DIN POLIȚIA DIN CONSTANȚA SUSȚINUTĂ DE RAMIFICAȚII PUTERNICE DIN IGPR. A demascat faptul ca in spatele unor cluburi de noapte, in care drogurile si prostitutia sunt la ele acaasa, SE AFLĂ CHIAR NISTE POILIȚISTI. Fostul SEF IPJ, AURELIAN ZAHEU,A FOST TRIMIS LA CONSTANȚA CHIAR DIN CENTRALA IGPR DE LA BUCURESTI si S-A ȚINUT "SCAI" de Cms. COLIDIUC,NU S-A LĂSAT PANĂ NU L-A PUS "PE LINIE MOARTĂ"!!! AȚI INȚELES DE CE ?! MAFIA NU IARTĂ ! Parafrazand OMERTA MAFIEI : DOAR "CINE-I SURD, ORB SI TACE, TRĂIESTE (IN POLIȚIE) O SUTĂ DE ANI IN PACE !"

GIGI
16 decembrie 2011
MAFIE PE FATA

FELICITARI COMISARULUI, DAR PT UN OM CORECT SI UN BUN PROFESIONIST NU ESTE LOC INTRE MAFIOTII SEFI. GASCA FORMATA DIN MASONII ZAHEU, DANCU SI ... AU AVUT GRIJA SA L DEA JOS PE ACEST OM DIN FUNCTIE SI SA L PUNA PE DRUMURILE INSTANTEI. BINE CA INSTANTA NU DOARME SI E POSIBIL CA ACESTI MASONI SA NU APUCE PENSIA IN SISTEM.

DORIS GOLDSTEIN
17 decembrie 2011
UN POLITIST ADEVARAT ESTE O "PASARE RARA", DAR... F.B.I-ul A RECUNOSCUT-O !

Comisarul DORIN COLIDIUC ,UN POLITIST ADEVĂRAT, UN PROFESIONIST INCORUPTIBIL, ESTE DIN PĂCATE, O RARA AVIS care A DERANJAT MAFIA LOCALĂ CU TENTACULE IN IGPR-ul de la nivelul anului 2006-2007. Toți șefii IPJ Cța, Victor Popescu, Chestor Mircea Bârgoz și Dorin Colidiuc care au inițiat acțiuni de anvergură pentru anihilarea activității infracționale pe linie economică și de tulburare a linistii publice vizând un binecunoscut club de noapte, recunoscut ca pe un loc "in care drogurile si prostituția ,sunt la ele acasă"-aflat chiar sub protecția unor politiști și responsabili din primărie, ȘI-AU PIERDUT REPEDE POSTURILE in urma unor "controale" venite fulger de la București(2007-2008). A fost adus un INLOCUITOR CHIAR DIN CENTRALA IGPR-ului, Aurelian Zaheu,iar CARACATIȚA A PUTUT RĂSUFLA USURATĂ. AU DISPĂRUT DIN IPJ CHIAR ȘI INREGISTRĂRILE AUDIO-VIDEO DISPUSE DE BARGOZ-COLIDIUC. Există totuși "UN DINOZAUR" care a știut să reziste de 10 ani la șefia IPJ Constanța, OARE CUM ?!PĂLĂRIE INTR-UN PICIOR GHICI CIUPERCĂ CE E ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5452 secunde