Colaborare româno-norvegiană pentru combaterea infracționalității stradale

455

Articole recomandate

România și Norvegia au avut, la Oslo, în perioada aprilie - mai, prima acțiune operativă comună vizând combaterea infracționalității stradale în care sunt implicați cetățeni români aflați în Norvegia.
Polițiștii români au participat împreună cu colegii norvegieni din cadrul Departamentului regional de poliție din Oslo la activități specifice pe teren și au obținut rezultate concrete. Acțiunea a facilitat, de asemenea, schimbul de experiență la nivelul autorităților polițienești din cele două țări asupra metodelor și practicilor de combatere a infracționalității stradale.
Polițiștii români și reprezentantul Directoratului norvegian al poliției au efectuat o vizită la Ambasada României din Oslo, unde au discutat cu Ambasadorul României în Norvegia, Cristian Istrate, și cu atașatul de afaceri interne al Ambasadei, prilej pentru partea română de a reitera disponibilitatea de cooperare cu Norvegia în baza Acor-dului semnat în 2008 și a înțelegerilor realizate la nivelul conducerilor poliției române și norvegiene, informează MAE.
Această primă acțiune operativă comună va deschide perspectiva unor viitoare astfel de cooperări în domenii de interes reciproc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0137 secunde