COD PORTOCALIU de ninsori și viscol / Panouri publicitare și copaci doborâți de vijelie, la Constanța

225
1
COD PORTOCALIU de ninsori și viscol / Panouri publicitare și copaci doborâți de vijelie, la Constanța - copac-1390656510.jpg

Articole de la același autor

Vântul puternic și ploaia nu le-au dat prea multe bătăi de cap pompierilor și autorităților constănțene, deocamdată. Astfel, în cursul zilei de astăzi, militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au fost solicitați să intervină pentru ridicarea unui panou și a două bannere publicitare, primul de pe Șos. Mangaliei, iar bannerele de pe strada Mircea cel Bătrân și magazinul Tomis. În ultimul caz pompierii nu au putut interveni, anunțând responsabilii magazinului că trebuie să anunțe o echipă de alpiniști, dar au stabilit că bannerul nu pune în pericol viața trecătorilor. 
De asemenea, pompierii din Mangalia au fost chemați după ce coșul de fum al unei centrale termice din localitate s-a înclinat. Nici de această dată nu au putut interveni, dată fiind înălțimea coșului de fum, dar au împrejmuit zona, urmând să se intervină cu o macara de îndată ce se liniștește vântul. 
Tot din cauza vremii, în cursul dimineții, în cartierul Cireșica a căzut un copac peste o mașină, situație în care au intervenit angajații de la Primăria Constanța pentru deblocarea zonei.
"Până la această oră nu am fost solicitați pentru inundații și nici nu avem drumuri blocate în județ", ne-a declarat Paula Anghel, purtător de cuvânt al ISU Dobrogea.


Comentează știrea

christian louboutin vegas
28 februarie 2014
christian louboutin vegas

christian louboutin outlet men's shoes Stiri Eveniment : COD PORTOCALIU de ninsori și viscol / Panouri publicitare și copaci doborâți de vijelie, la Constanța | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin vegas http://cms.plazapm.com/images/christian-louboutin-saks.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4901 secunde