COD PORTOCALIU DE NINSORI LA CONSTANȚA / 31 de localități fără curent și persoane blocate pe drumuri din cauza viscolului

2174
2
COD PORTOCALIU DE NINSORI LA CONSTANȚA / 31 de localități fără curent și persoane blocate pe drumuri din cauza viscolului - iarnacumpanamasinizapada5-1453019820.jpg

Articole de la același autor

În urma atenționării de cod portocaliu, la Constanța, din ordinul Prefectului județului Constanța, Constantin Ion, începând de ieri, ora 16:00, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța, s-a activat Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervențiilor și s-a instituit permanența la primării începând cu ora 20:00.

În acest sens, s-a convocat Grupa Operativă nivelul I din care fac parte grupa operativă a ISUJ Constanța la care s-au alăturat reprezentanți din Inspectoratul de Poliție Județean, ai Inspectoratului de Jandarmi Județean, ai Gărzii de Coastă, dar și reprezentanți ai: Serviciului de Ambulanță Județean, Direcției de Sănătate Publică, S.C. ENEL S.A., Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri, Direcției Regionale de Drumuri și Poduri - Secția Drumuri Naționale.

În această dimineață, în intervalul orar 06:00-09:00, oamenii legii au fost solicitați să intervină la mai multe evenimente.

"S-au înregistrat următoarele probleme ca urmare a fenomenelor meteo avertizate:

-31 localități fără curent electric - Garliciu, Ciobanu, Ghindărești, Castelu, Ștefan cel Mare, Mihai Viteazu, Ostrov, Cerchezu, Potârnichea, Hârșova, Băneasa, Canlia, Almalău, Buceag, Lipnita, Coslugea, Mircea Vodă, Saligny, Nisipari, Nazarcea, Mihail Kogălniceanu, Miorița, Cogealac, Tariverde, Crucea, Topalu, Saraiu, Siriu, Galbiori, Nicolae Balcescu, Dorobantu;

- 1 persoană blocată în trafic în zona Gura Dobrogei;

- DJ226B este blocat ca urmare a producerii fenomenelor periculoase;

-au fost afectate 16 rețele de medie tensiune iar pentru remedierea acestor avarii se va interveni în cursul zilei de astăzi, după ora 07:30", se arată într-un comunicat remis de ISU.

Totodată, de sâmbără seară, începând cu ora 20.00, au fost suspendate manevrele în toate porturile de la Marea Neagră, inclusiv pe Canalul Dunăre-Marea Neagră.

"În această dimineață, Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că în cursul zilei de astăzi, 17 ianuarie, pe arii extinse va continua să ningă viscolit, cu excepția sud-estului extrem unde la începutul intervalului vor mai fi precipitații mixte și condiții de polei. Stratul de zăpadă nou depus va fi consistent, vântul va prezenta intensificări susținute, cu viteze ce vor depăși la rafală 70-80 km/h, spulberând și troienind zăpada. Vizibilitatea va fi redusă sub 50m, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între - 3 și 2 grade, iar cele minime între - 9 și - 5 grade", mai precizează militarii.

Comentează știrea

Cosmin
17 ianuarie 2016
Cea mai buna oportunitate a anului!

Cea mai buna oportunitate a anului! Oferim tuturor o posibilitate reala si extrem de avantajoasa de suplimentare a veniturilor, in timpul liber, cu un program foarte flexibil, fara obligatii de niciun fel. Asiguram instruire gratuita, asistenta pe parcursul activitatii si tot ceea ce e necesar pentru ca dumneavoastra sa castigati bani. Solicitati acum informatii la adresa de email: [email protected]

europeanu
17 ianuarie 2016
Iarna la Constanta

fagadau r-ai al dracu de hot ! Unde mata-n-cur esti mai animalule ! Putin vant si un centimetru de zapada v-a dat gata ! Daca tot ne luati banii macar raspundeti la telefon ! Fac ceva pe codurile voastre ! Macar curent pe banii nostri dati-ne ! Daca nu sunteti in stare de ce nu ati plecat la cersit in Franta ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.6619 secunde