CNADNR se joacă cu nervii șoferilor! Circulația între Vama Veche și Agigea va fi întreruptă temporar

328
CNADNR se joacă cu nervii șoferilor! Circulația între Vama Veche și Agigea va fi întreruptă temporar - traficmasini4-1471595820.jpg
Drumul care leagă nordul de sudul litoralului, DN39, va deveni și mai aglomerat în perioada următoare. În condițiile în care se circulă bară la bară, CNADNR anunță un transport agabaritic exact pe această rută. Mai precis, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România SA informează șoferii că, până în data de 24 august, se va efectua un transport agabaritic pentru care a fost eliberată autorizație specială de transport pe traseul:

DN39: Vama Veche PTF ÷ 23August ÷ Tuzla ÷ Int. (DN39 cu DN39A); DN39A: Int. (DN39 cu DN39A) ÷ Int. (DN39A cu Drum local); Drum local: Int. (DN 39A cu Drum local) ÷ Pod nou ÷ Int. (Drum local cu A4); A4: Int. (Drum local cu A4) ÷ Int. (A4 cu A2); A2: Int. (A4 cu A2) ÷ Int .(A2 cu DN21, Drajna); DN21: Int. (A2 cu DN21, Drajna) ÷ limita municipiu Călărași.

Convoiul va fi însoțit, conform prevederilor Autorizației Speciale de Transport (AST), de două vehicule autorizate și de un echipaj al Poliției Rutiere. Transportul se va desfășura etapizat, cu întreruperea temporară și locală a circulației rutiere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9317 secunde