Cluburile de noapte și festivalurile de muzică de pe litoral, raiul consumatorilor de droguri

1696
Cluburile de noapte și festivalurile de muzică de pe litoral, raiul consumatorilor de droguri - fond-1312834927.jpg

Articole recomandate

Nouă tineri au fost depistați de polițiștii de combatere a criminalității organizate constănțeni, în cursul unor acțiuni desfășurate week-end-ul care a trecut, în stațiunea Mamaia, având asupra lor droguri destinate consumului propriu.

Polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul BCCO Constanța, sprijiniți de polițiști ai IPJ Constanța și jandarmi din cadrul IJJ Constanța, au acționat în stațiunea Mamaia, în perioada 5-7 august, pentru prevenirea și combaterea traficului de droguri pe litoral.
La locul de desfășurare a festivalului "The Mission Dance Weekend", polițiștii au depistat nouă tineri, cu vârste între 16 și 30 de ani, care dețineau, în vederea consumului propriu nouă grame canabis, 14 țigări cu conținut de canabis, confecționate artizanal (joint) și un comprimat ecstasy.
Împotriva acestora s-a dispus întocmirea de dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de risc și mare risc pentru consum propriu, fapte prevăzute și pedepsite cu pedepse cuprinse de la șase luni la cinci ani închisoare sau cu amendă.
Cercetările se continuă de către procurorii DIICOT, cu suspecții în stare de libertate.

Tot o acțiune a ofițerilor de BCCO s-a concretizat cu arestarea preventivă a doi dealeri de droguri. Constantin Nahorni, de 33 de ani, și Liviu Nicolae Georgescu, de 29 de ani, au primit mandate de arestare preventivă din partea magistraților de la Tribunalul Constanța pentru o perioadă de 29 de zile. Ei sunt acuzați de trafic de droguri de risc și, respectiv, de mare risc.
Procurorii spun că Nahorni a fost prins, în Constanța, în timp ce încerca să vândă unui investigator sub acoperire 100 de grame de marijuana. La scurt timp, a fost depistat și Georgescu, în București, în timp ce cumpăra 50 de grame de cocaină de la un colaborator sub acoperire.
Unde ar fi putut avea "succes" cel mai bine drogurile respective decât în cluburile de pe litoral, unde, de altfel, era destinația lor finală.
Cei doi tineri s-au ales însă cu dosare penale și, mai mult, vor trebui să petreacă mare parte a verii, perioada cea mai "productivă" pentru "afacerea" lor, în spatele gratiilor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 August 2011
Stire din Diverse : Compact cântă în Jupiter
Pagina a fost generata in 0.6193 secunde