Clubul "Nuba" recidivează. Petrecere după ora 12 noaptea, fără distanță socială

688

Articole de la același autor

Polițiștii au acționat, în weekend, pe întreg litoralul, alături de reprezentanți ai jandarmilor, ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, ai Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Săntate Publică și ai Protecției Consumatorilor. Oamenii legii au verificat respectarea normelor legale impuse pe perioada stării de alertă, în zonele aglomerate, precum piețe, terase sau cluburi în aer liber.

Cele mai mari amenzi s-au dat în Mamaia, acolo unde Clubul "Nuba" a fost găsit deschis la ora 00.15, iar în Clubul "Breeze" și pe Terasa "Diesel" nu era păstrată distanțarea fizică. "Sâmbătă noapte, în urma activităților desfășurate pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19, precum și pentru respectarea legislației în vigoare în ceea ce privește regulile de distanțare socială, dar și programul de funcționare al localurilor, polițiștii și jandarmii constănțeni au verificat mai multe societăți comerciale. Într-unul din cluburi, având în vedere că era trecut de ora 24.00, deci în-afara programului de funcționare legal, potrivit normelor în vigoare, dar și constatarea directă a forțelor de ordine cu privire la respectarea măsurilor de distanțare socială, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța, au pătruns în incinta societății comerciale, iar administratorului în cauză i-au fost puse în vedere motivele mai sus menționate, fapt pentru care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare totală de 20.000 de lei. La activitate au participat doi polițiști și opt jandarmi, a căror intervenție a fost necesară și care au fost prezenți pentru întâmpinarea unor incidente nedorite", au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Din păcate, Cluburile "Nuba" și "Breeze" au fost amendate și acum două săptămâni, iar în weekendul trecut au fost depistate de două ori cu aceleași nereguli. Oamenii legii au încercat să colaboreze cu administratorii celor două cluburi, au aplicat o amendă, însă aceștia nu s-au conformat și, ulterior, au mai primit câte o amendă. Valoarea totală a sancțiunilor se ridică la suma de 42.000 de lei.



Amenzi și pentru cei fără mască


De asemenea, cu ocazia controalelor, au fost verificate, peste 160 de societăți comerciale de pe litoral și au fost aplicate 254 de amenzi, însumând peste 183.000 de lei. Dintre acestea, 53 sunt pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 15 pentru activități de producție, comerț și prestări de servicii ilicite, 37 pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și alte 97 pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței de Urgență nr. 195/2002.

În plus, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au identificat o societate comercială din stațiunea Eforie Sud, care nu deținea documente de proveniență a bunurilor, fiind aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 20.000 de lei.



Imagine ilustrativă


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6922 secunde