Club incendiat în stațiunea Mamaia

1823

Flăcări, sâmbătă dimineața, în stațiunea Mamaia. Pompierii au fost anunțați că, la un club ce abia-și închisese porțile în urmă cu doar câteva săptămâni, a izbucnit un incendiu violent.

Două autospeciale aparținând Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) "Dobrogea" Con-stanța s-au deplasat la fața locului, respectiv la Clubul Kmy’s, vizavi de restaurantul Rex, din stațiunea Mamaia, unde militarii s-au luptat cu flăcările mai bine de două ore. Specialiștii spun că focul a fost pus intenționat, astfel că ancheta a fost preluată de polițiști, care vor trebui să caute vinovații și să-i pedep-sească pentru fapta lor.
Pompierii constănțeni spun că în incendiul care a izbucnit în jurul orei 9.40 și a fost lichidat în jurul orei 11 au ars 500 de kilograme de lemne, 200 de kilograme de profile PVC, două compresoare de frigider, 20 de metri pătrați din acoperișul bucătăriei, doi pereți exteriori din PVC, s-au degradat din cauza efectului termic 17 blaturi de masă, o boxă audio și tavanul bucătăriei localului.
În urma concluziei pompierilor cu privire la cauzele care au dus la producerea incendiului, polițiștii constănțeni urmează să efectueze cercetări în vederea identificării celor care, cu intenție, au dat foc clubului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Incendiu la un club din Mamaia
Joi, 29 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Gospodărie în flăcări
Vineri, 23 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Incendiu la Medgidia, lângă Lafarge
Pagina a fost generata in 0.563 secunde