Club Colectiv / Alți doi răniți au murit la Floreasca și Bagdasar-Arseni. Numărul celor decedați a ajuns la 41

169
Club Colectiv / Alți doi răniți au murit la Floreasca și Bagdasar-Arseni. Numărul celor decedați a ajuns la 41 - clubcolectivsalvare-1446925734.jpg

Articole recomandate

Numărul celor decedați în tragedia din clubul Colectiv a ajuns, sâmbătă seara, la 41, după ce alte două persoane rănite în incendiul de săptămâna trecută au murit la Spitalul Floreasca și Spitalul Bagdasar-Arseni.



Informațiile privind cele două decese au fost confirmate de reprezentanți ai celor două spitale.

Numărul de persoane decedate în cursul zilei de sâmbătă a crescut astfel la nouă, dintre care șapte, la spitale din București, iar două, după ce au fost transferate în Olanda.

"Vestea tristă era de așteptat. Nu este o surpriză. Așa cum am anunțat, numărul de decese era de așteptat să crească. Este săptămâna cea mai dificilă. (...) Ne aflăm în etapa în care complicațiile majore sunt de așteptat", a declarat, sâmbătă seara, șeful secției de chirurgie plastică și reparatorie a Spitalului de Urgență Floreasca, Ioan Lascăr. El a afirmat că, "din păcate", lista victimelor din clubul Colectiv ar putea să crească.

Cea de-a noua victimă de sâmbătă, o femeie, a fost înregistrată la Spitalul Bagdasar Arseni, a confirmat medicul Mircea Carantino.

"Era dintre pacienții aflați în stare critică încă de la început. A fost ținută pe aparate în toată această perioadă. Au fost încercate mai multe operații. Era pe hemodializă", a spus, sâmbătă seara, Carantino, potrivit Agerpres.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1865 secunde