CLIPE DE GROAZĂ. Un copil s-a spânzurat după o ceartă cu părinții

339
CLIPE DE GROAZĂ. Un copil s-a spânzurat după o ceartă cu părinții - spanuzart-1497631178.jpg

Articole recomandate

Un adolescent de 15 ani din Sălaj, elev în clasa a VIII-a, s-a spânzurat după o ceartă cu părinții. Trupul neînsuflețit al minorului a fost găsit într-o pădure, de un medic de familie din satul unde locuia tânărul.


Tragedia s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi. Tânărul, elev în clasa a VIII-a la Școala Generală din Zalha, a fost găsit mort în pădurea de la marginea localității. A fost descoperit, fără suflare, spânzurat de creanga unui copac, de medicul de familie din comunele Zalha și Simisna, scrie graiulsalajului.ro, potrivit Romania TV.


Medicii alertați prin 11 nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața copilului. La locul tragediei au ajuns și părinții tânărului și cele două surori mai mici, de 8 și 10 ani.


Potrivit oamenilor din comunitate, elevul s-a spânzurat după o ceartă cu părinții. Tânărul avea probleme la școală, pentru că a pușcat petarde în preajma școlii. Părinții, când au aflat de la directorul școlii de isprava copilului, s-au supărat și l-au certat. Copilul a plecat apoi în pădure, unde și-a pus capăt zilelor.


Pe 15 iunie, la școala unde învăța adolescentul urmau să aibă loc festivitățile pentru încheierea anului școlar. La propunerea directorului, din cauza tragediei, serbarea a fost anulată, iar în comună a fost decretată zi de doliu.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1914 secunde