CLIPE DE GROAZĂ, DIN CAUZA UNEI FETE! Tânăr de 18 ani, bătut și înjunghiat în fața unei discoteci

1405
CLIPE DE GROAZĂ, DIN CAUZA UNEI FETE! Tânăr de 18 ani, bătut și înjunghiat în fața unei discoteci - 44d751114f98d572e1aab940cee7f15d-1526208323.jpg

Articole recomandate

Un tânăr de 18 ani, din localitatea Movileni, a ajuns în noaptea de sâmbătă spre duminică în stare gravă la spital, după ce a fost bătut și înjunghiat la discotecă, în urma unei altercații care a pornit de la o fată. Starea lui este critică. Un alt tânăr este în spital cu răni la nivelul capului și la picior. Poliția audiază doi suspecți.



Scandalul a pornit într-o discotecă din Movileni, satul Bacea, în urma unui conflict spontan. Totul a degenerat afară, în fața discotecii, unde tânărul de 18 ani, Petre Moraru, a fost bătut și înjunghiat, scrie olt-alert.ro.

Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Slatina. În jurul orei 06.00 a fost dusă în sala de operații unde a fost începută o intervenție chirurgicală complexă. Potrivit unor surse medicale, starea tânărului este critică.

"În jur de ora 06.00 a fost începută intervenția chirurgicală și nu s-a încheiat încă. Pacientul se află în stare critică pentru că a suferit o plagă destul de gravă, pe toată zona abdominală. La intervenție participă atât medici care erau de gardă, cât și doi chirurgi chemați de acasă", au declarat sursele citate.

La spital a mai ajuns, tot cu ambulanța, un alt tânăr, cu răni la nivelul capului și la un picior.

Oamenii legii au identificat doi suspecți pe care i-au dus la audieri, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2382 secunde