CLIPE DE GROAZĂ. BĂTAIE ÎNTRE DEȚINUȚI, LA TRIBUNAL

364
CLIPE DE GROAZĂ. BĂTAIE ÎNTRE DEȚINUȚI, LA TRIBUNAL - detinut-1490782867.jpg

Articole recomandate

Conducerea Penitenciarului Bacău a demarat o anchetă internă după ce între cinci deținuți a izbucnit un conflict în boxa acuzaților dintr-o sală de judecată a Tribunalului.


Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Bacău a declarat, pentru AGERPRES, că incidentul s-a produs marți, în jurul orei 11,45, după ce judecătorul a decis ca acestora să le fie date joc cătușele.


"Inițial, persoanele private de libertate aveau aplicate mijloace de imobilizare, dar, la solicitarea președintelui instanței de judecată, s-a renunțat la aceste mijloace. Personalul Penitenciarului Bacău din compunerea escortei aflată în sala de judecată a intervenit cu promptitudine pentru stingerea conflictului, au fost aplicate mijloace de imobilizare asupra deținuților implicați și au fost evacuați imediat din sala de judecată. Persoanele private de libertate implicate în acest conflict sunt cunoscute ca fiind agresive și clasificate în categoria deținuților cu risc pentru siguranța locului de deținere", a spus Mădălina Mătăsaru, purtătorul de cuvânt al penitenciarului.


Cei 5 deținuți au fost transportați la cabinetul medical al unității pentru îngrijiri medicale, ulterior doi dintre aceștia fiind transportați la o unitate din sistemul administrației medicale din județ pentru investigații amănunțite.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5124 secunde