Claudiu Palaz, vicepreședintele CJC, trimis în judecată

1689
6
Claudiu Palaz, vicepreședintele CJC, trimis în judecată - claudiuiorgapalaz161335287944146-1474970920.jpg

Articole de la același autor

Ieri, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța au dispus trimiterea în judecată a lui Claudiu Iorga Palaz și Aura Bozdoacă, fost prefect al județului Constanța și respectiv director al Direcției Juridice din cadrul Prefecturii Județului Constanța, pentru săvârșirea a două infracțiuni de abuz în serviciu, sub forma autoratului și, respectiv, a complicității.


S-a reținut în sarcina acestora faptul că au refuzat să pună în executare sentința civilă nr. 7474/25.04.2008 a Judecătoriei Constanța, menținută de Tribunalul Constanța, prin care au fost obligate Comisia județeană pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor Constanța și Comisia Locală Lumina, să pună în posesie un teren identificat de instanța de judecată ca fiind situat în extravilanul localității Lumina.


Refuzul s-a concretizat în emiterea de către Comisia județeană a hotărârii nr. 266/13.04.2011, semnată de cei doi inculpați, în calitate de președinte și respectiv membru, prin care s-a dispus invalidarea propunerii Comisiei locale Lumina de restituire către reclamanți a respectivului teren. Urmare acestui refuz, Instituția Prefectului și Consiliul local Lumina, au fost obligate prin mai multe sentințe civile la plata de despăgubiri și daune cominatorii în sumă totală de aproximativ 675.000 euro.


În cauză au fost luate măsuri asiguratorii în vederea recuperării prejudiciului. Dosarul a fost înaintat spre competentă soluționare Tribunalului Constanța.


Comentează știrea

Palaz
27 septembrie 2016
iau moojie cu khacat

sarut-mana pe subt masa.

MIHAI
27 septembrie 2016
O VESTE BUNA

Cine urmareste cu oarecare atentie modul in care se comporta unii politicianisti , a observat ca toti cei care au bube in cap si pe sezut , sunt cei mai agresivi , mai vocali , si care ne dau in permanenta lectii de civism , de patriotism si mai ales de cinste . Cazul lui Palaz semnalat in articol , credem ca este doar inceputul . Multe vor mai iesi la iveala . Avand in vedere ca este unul din fruntasii PMP , partid din care fac parte numai oameni " noi " adica nepatati , se va vedea pana la urma ca nepatatul Palaz este colorat ca un caine dalmatian .Asteptam cu nerabdare o dovada ca acest domn inca mai are o urma de bun simt si va parasi PMP , sau ca membrii organizatiei il vor elibera din functia de presedinte inainte de a alegeri si de a fi condamnat . Slaba speranta . Palaz face parte din categoria " Oprea " .

palazu mic
27 septembrie 2016
excroc

Acum va-ti trezit individul trebuia legat de cand era prefect si a vadut terenul unde s-a construit podul peste Canal si a incasat prin taica-su doua milioane EUR,pentru alte amanunte contactati-l pe Mircea Toader

m
28 septembrie 2016
mm

Iuda iti cer astia argintii inapoi?Pai nu stii ce sa faci?Sapun iti va oferi orice locuitor al orasului!

Dragu
1 octombrie 2016
IUDA

Acest basist notoriu isi merita soarta. Si este abia inceputul! IUDA va plati cu varf si indesat. Succes justitiei constantene!

Ionete corneliu
1 octombrie 2016
cameleon,traseist,basist

Sunt intrutotul de acord. A fost si ramane un infractor notoriu. Cu numai 7000 de voturi a ajuns vicepresedinte de judet. O mare dezamagire pentru constanteni. Poate acum cand s-a deschis acest dosar,si vor urma sigur si altele,vom scapa de acest adevarat Iuda. Verificati ,asa din curiozitate,cine sunt consilierii lui din PMP la judet si primarie. o sa va cruciti cine reprezinta pe constanteni in aceste forumuri. Vedeti ce scoli au urmat,pe unde au...muncit si ce legaturi de familie au cu acest inbuibat PALAS.

Răspuns la: O VESTE BUNA
Adăugat de : MIHAI, 27 septembrie 2016
Cine urmareste cu oarecare atentie modul in care se comporta unii politicianisti , a observat ca toti cei care au bube in cap si pe sezut , sunt cei...
Pagina a fost generata in 0.7594 secunde