Circulație în condiții de iarnă în județul Constanța

240
Ninsoarea căzută în noaptea de duminică spre luni a îngreunat traficul rutier în județul Constanța.
Astfel, drumul județean între Murfatlar - Siminoc - Valea Dacilor a fost închis mai multe ore din cauza viscolului puternic, în timp ce pe DN3 au existat toată ziua mai multe porțiuni de drum impracticabile, mai ales între Adamclisi - Deleni și Ostrov.
De asemenea, peste 20 de mașini au rămas înțepenite câteva ore în nămeți în zona Cogealac și Nazarcea, mai multe utilaje acționând pentru deblocarea lor.
Spre seară, problemele s-au mutat spre nordul județului, pe ruta Tariverde - Mihai Viteazu, unde viscolul puternic a blocat drumul.
În restul județului, s-a circulat cu greutate, în condiții de iarnă.
Totodată, autostrada Soarelui a fost ieri blocată toată ziua pe sectorul București - Fetești.
În municipiul Constanța, utilajele de deszăpezire au fost, din nou, depășite de situație, zăpada frământată din intersecții dând mari bătăi de cap șoferilor. De asemenea, constănțenii au reclamat faptul că autoritățile au acționat strict pe marile artere, neglijând celelalte străzi ale orașului.
În țară, mai multe drumuri naționale și județene au fost închise, ieri, din cauza ninsorii abundente și a viscolului puternic.
Cele mai afectate artere au fost tronsonul București - Lehliu al Autostrăzii A2, DN22 Râmnicu Sărat - Brăila și 2C Costești - Padina din județul Buzău, iar în Vrancea DN 23 B, între Măicănești și Ciorăști și DN2 (E85), între Urziceni și Râmnicu Sărat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7444 secunde