Circ pe litoral! Restricțiile de pe podul de la Agigea, până pe 1 august

1280
3
Circ pe litoral! Restricțiile de pe podul de la Agigea, până pe 1 august - circ-1468763643.jpg
Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România anunță șoferii cu privire la faptul că restricțiile pe podul de la Agigea vor continua până la data de 1 august. Astfel, autovehiculele cu masa mai mare de 5 tone nu vor putea circula pe pod, accesul fiind permis doar celor care transportă persoane sau au un regim de circulație prioritară. Așa cum probabil că v-ați obișnuit, viteza de deplasare pe pod este limitată la 50 kilometri pe oră, iar traficul rutier pe pod se va desfășura doar pe benzile centrale.

Sorin Bușe, noul ministru al Transporturilor, îl înlocuiește pe Dan Costescu, cel care declara, plin de speranță, că podul de la Agigea va fi gata la finalul lunii iunie. De asemenea, la mijlocul lunii mai, fostul ministru al Transporturilor preciza că, "în cadrul acestui contract, mai sunt de executat lucrări de înlocuire a celor două hobane, lucrări de reabilitare a tablerului, înlocuirea îmbrăcăminților asfaltice, trotuarelor și parapeților și reparații ale structurilor din beton".

Alin Burcea, președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism, spune că turiștii sunt nemulțumiți de orele pe care le petrec în trafic, încercând să traverseze podul Agigea, în loc să se bucure de vacanță.

"Noi primim feed-back de la turiștii care cumpără vacanțe în sudul litoralului. Și oamenii ne spun: cazarea a fost ok, serviciile au fost ok, dar a fost aglomerație la podul de la Agigea. Iar acest lucru este inacceptabil în anul 2016. Îl rugăm pe noul ministru al Transporturilor să-i roage pe cei de la Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale să-și plătească subcontractanții, ca să nu se mai circule pe o singură bandă pe sens. Turiștii stau și două ore și jumătate pe pod, pentru că directorul CNADNR nu este în stare să-și plătească furnizorii", a declarat Alin Burcea. 

Comentează știrea

Eforian
18 iulie 2016
Nici un lucrator de 1 an

Nici picior de lucrator de 1 an de zile, nici pe pod nici pe sub pod. Au crescut balariile intre separatoare, pana nu opresc soferii pentru a arunca gunoaiele ce blocheaza sensurile in canal nu se va face nimic. Pana la urma, daca celor din sud nu le pasa, cine sa blocheze circulatia, sa iasa in fata?

navetisti
18 iulie 2016
bataie de joc

Pod lasat de izbeliste, toti presedintii de consiliu judetean- Constntinescu,Bola, Palaz,care promiteau ca se vor implica pt. repararea si darea in folosinta a podului si-au batut joc de noi.. Nimeni nu lucreaza la pod de cel putin 1 an si e un cosmar, mai ales acum, in plin sezon , traficul spre sud!

dex
18 iulie 2016
solutia

solutia este sa se faca o bretea de autostrada din dreptul Ciocarliei pana la Eforie si s-ar evita toata aglomeratia aia pe la constanta si pe podul de la agigea.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6292 secunde