Ciobanul care și-a omorât copilul de 9 luni pentru că plângea, rejudecat în libertate

593
Ciobanul care și-a omorât copilul de 9 luni pentru că plângea, rejudecat în libertate - constanta15028961401509106317-1529661462.jpg

Articole recomandate

Un cioban în vârstă de 22 de ani care și-a ucis în bătaie fiul în vârstă de nouă luni a fost condamnat de Tribunalul Suceava la șase ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte. Curtea de Apel Suceava a dispus însă rejudecarea dosarului, cu criminalul în libertate sub control judiciar.



Curtea de Apel Suceava a decis rejudecarea dosarului în care inculpatul Claudiu Ilie Rădi (22 de ani), din comuna Fântânele, județul Suceava, a fost condamnat la șase ani de închisoare pentru violență în familie raportată la tentativă de omor. Astfel, judecata va fi reluată la Tribunalul Suceava cu individul în libertate, sub control judiciar. Decizia magistraților suceveni este una definitivă.

La data de 15 decembrie 2016, Tribunalul Suceava l-a condamnat pe Claudiu Ilie Rădi la șase ani de închisoare, însă decizia nu a fost una definitivă.

Potrivit adevarul.ro, magistrații de la Curtea de Apel Suceava au luat decizia de a trimite întreg dosarul la prima instanță spre rejudecare, individul urmând a fi în libertate în tot acest timp.

În vara anului 2016, Claudiu Ilie Rădi a fost trimis în judecată pentru comiterea infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte. Acesta a fost acuzat de procurorii că și-a bătut în mai multe rânduri fiul în vârstă de doar nouă luni de zile, copilul murind în urma loviturilor încasate de la părintele său. Micuțul a ajuns prima dată la spital la începutul lunii aprilie 2016. Rădi, care lucrează ca cioban la o stână din satul Sfântu Ilie, și-a lovit copilul peste față pentru că i-a izbit telefonul mobil. Atunci, polițiștii au aflat de la mama minorului că inculpatul obișnuia să-l lovească pe băiețel cu palmele, cu varga, ori îl izbea de perete sau pat.

În dimineața zilei de 18 aprilie 2016, Claudiu Ilie Rădi și-a izbit copilul de 3 – 4 ori de un perete, după care l-a trântit în mai multe rânduri de pat.

Trei zile mai târziu, individul l-a lovit din nou pe băiat, de această dată cu varga peste picioare. În urma loviturilor primite, micuțului i s-a făcut rău, ajungând de urgență la spital, unde a fost transportat cu ambulanța. Mama micuțului a spus în primă fază că Rădi a fost cel care l-a bătut pe copil, însă ulterior a declarat că băiatul ar fi căzut singur din pat.

Femeia a părăsit locuința în care locuia cu cel care îi agresa constant copilul, însă după câteva zile s-a întors. În cursul zilei de 4 mai 2016, tânăra a plecat la magazin, lăsând bebelușul cu Claudiu Ilie Rădi. Când s-a întors a aflat de la acesta că fiul ei ar fi căzut din pat și că "își dă ochii peste cap". O ambulanța a preluat minorul și l-a dus la spital, unde a decedat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5837 secunde