Cine sunt cei doi români care au murit în atentatele teroriste din Paris

894
Cine sunt cei doi români care au murit în atentatele teroriste din Paris - aten-1447505349.jpg

Articole de la același autor

Doi cetățeni români au murit în atentatele care au avut loc la Paris în cursul nopții, a informat azi Ministerul Afacerilor Externe.






"Ministerul Afacerilor Externe anunță cu profund regret că decesul a doi cetățeni români în atacurile produse în cursul nopții trecute în capitala Franței a fost confirmat de autoritățile franceze. MAE informează că Ambasada României la Paris este în legătură cu familiile acestora și le va acorda asistența consulară necesară", precizează un comunicat remis sâmbătă AGERPRES. 



UPDATE / Din primele informații rezultă că ar fi vorba despre un cuplu, un tânăr din Tulcea și o fată din Baia Mare care au împreună un copil de aproape trei ani.


"Este vorba despre Ciprian și Lăcrămioara, el din Tulcea și ea din Baia Mare. Părinți ai un copilaș de 2-3 anișori. Aceștia sunt tinerii români care au murit sub ploaia de gloanțe în barul atacat de Kamikaze. Zilele următoare poate ne mobilizăm și ajutăm cu ceva banuți familiile să le repatrieze trupurile neînsuflețite ale celor doi tineri", a declarat Ramona Turturică, o brașoveancă stabilită la Paris în urmă cu câțiva ani, care face parte din cercul lor de prieteni, informează adevarul.ro





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3871 secunde