Cine se mai teme de polițiștii constănțeni? Reglare de conturi în plină zi, pe stradă

1714
5

Articole de la același autor

Indivizii certați cu legea nu mai au niciun respect pentru autorități, și în special pentru polițiști! Drept dovadă stă și răfuiala sângeroasă care a avut loc, ieri dimineață, pe o stradă aglomerată din Năvodari.


Polițiștii par să nu mai aibă fermitate în relația cu indivizii dubioși, certați cu legea. În ultima perioadă au apărut tot mai multe cazuri de polițiști agresați: fie unii au fost mușcați de mână, în momentul în care puneau cătușele suspecților, fie au fost îmbrânciți, fie chiar au fost înjunghiați. Ba mai mult, nici măcar somația faimoasă a oamenilor legii, "Stai că trag!" nu mai are niciun efect. Așa se face că, la începutul lunii septembrie, patru indivizi aflați într-un autoturism de lux, bănuiți de furturi din locuințe, au gonit pe străzile Constanței, cu polițiștii pe urmele lor, fără să țină cont de somații, ba chiar trecând și de barajul format pentru oprirea lor. Nici cele 20 de focuri de armă trase în direcția lor nu au avut darul de a-i opri, căci după ce au abandonat mașina, s-au făcut nevăzuți printre blocurile de pe strada Soveja. 


Ieri, un nou incident demonstrează lipsa de autoritate a oamenilor legii: un grup de indivizi de etnie romă nu au avut nicio reținere ca în plină zi, să-și pândească victima în fața sediului Poliției Năvodari, pentru ca apoi să pornească într-o cursă nebună prin oraș, ce s-a încheiat cu o răfuială sângeroasă! 


Răfuială sângeroasă în stradă 
Incidentul s-a petrecut în jurul orei 10.30. Potrivit unor surse neoficiale, agresorii se aflau într-un Volkswagen, când l-au observat pe un rival în fața sediului Poliției Năvodari, unde fusese să dea declarații într-un dosar penal. Cei doi l-au pândit, timp în care suspectul s-a urcat în autoturismul său, o Dacie roșie, după care au pornit în urmărirea lui. A urmat o cursă nebună pe străzile Năvodariului, timp în care urmăritorii tot încercau, șicanându-l, să-l convingă pe șoferul Daciei să oprească mașina. În acest mod, odată ajunși într-o zonă intens circulată a orașului, mai precis la intersecția străzilor Tașaul și Nuferilor, Volkswa-genul a lovit Dacia, care a intrat într-un stâlp de iluminat public. Cât privește mași-na în care se aflau urmăritorii, aceasta a ricoșat și a lovit mași-na unei firme de panificație. Incidentul nu s-a încheiat aici. Nervoși, ocupanții Volkswa-genului au coborât înarmați cu bâte și cuțite, iar unul dintre ei l-a înjunghiat pe șo-ferul Daciei în abdomen, sub privirile trecătorilor. După puțin timp, la fața locului au ajuns cinci echipaje de poliție, pentru a calma spiritele, având în vedere că în zonă se adunaseră numeroase persoane de etnie romă. Victima, identificată ca fiind Osman Asan, zis "Noni", a fost transportată la urgență la Spitalul Județean Constanța, iar agresorii au fost prinși și duși la audieri. În urma cercetărilor s-a stabilit că cel care l-a înjunghiat pe șoferul Daciei este un văr al acestuia, Mamut Asan, de 35 de ani, zis "Garaj". Potrivit localnicilor, cei doi s-ar fi certat în trecut de la niște datorii bănești. Polițiștii au demarat o anchetă, urmând să stabilească încadrarea juridică a faptei în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale de care va avea nevoie victima pentru recuperare. 


Cât privește motivele pentru care infractorii nu se mai tem să stea la pândă în fața sediilor de Poliție sau să le ignore total somațiile oamenilor legii, voci din rândul polițiștilor dau vina pe numărul insuficient de forțe de ordine din stradă, dar și pe procedurile tot mai greoaie pentru reținerea și încar-cerarea răufăcătorilor. 


Comentează știrea

Doru
25 septembrie 2014
Ramane ca-n tren...

Nu e vorba de politia din Constanta,ci de legile care par a proteja mai mult pe infractori decat pe cetatenii cinstiti, contribuabili. Politia din Romania este silita sa actioneze dupa niste legi strambe. Daca face buba infractorului,politistul da cu subsemnatul mai ceva ca un lider de clan. Romanii ar trebui sa iasa in strada,sa ceara legi ca in SUA in privinta infractiunilor, macar a celor cu violenta. Nu vor iesi,legile vor fi la fel,politia va ramane legata de maini si demotivata complet,asa ca nu va faceti vise !

traian
25 septembrie 2014
RROMania, tara tiganilor

Incet, dar sigur, Romania va deveni RROMania, o tara condusa de tigan. Biet popor....

Gigi
25 septembrie 2014
!!!

Moarte Tiganilor Borati!!!

ioan
25 septembrie 2014
ziaristi ciudati

Voi ziaristii sunteti tare ciudati, sa nu zic prosti. Dar nu sunteti prosti pentru voi, ci sa prostiti pe altii. Cind se intimpla ceva rau, dati vina pe politisti, ca sunt incompetenti, cind se intimpla ceva bun (adica raufacatorii sunt prinsi), dati vina tot pe politisti ca sunt prea "duri" cu toti hotii si banditii retinuti. Saracii de ei parca acest raufacatori,ar veni singuri si ar zice "eu sunt vinovatul" si "nemernicii" de politisti il "agreseaza", cind il baga in duba. Chiar sunteti comici si de plins. Ar trebui sa va hotariti cu cine tineti si sa nu mai scrieti articole fara a va documenta.

Jolinar
18 noiembrie 2014
Bla ... Bla

Prietene ! Tu stii pe ce lume traiesti ? Ai casapit tigani prinsi sa te fure, vreodata ? Dupa care sa vina tot clanul sa te omoare ? Eu da, am bagat multi in mormant, futu-le rasa lor de ciori spurcate ! Insa inca mai sunt in viata ! Urmeaza ceilalti ! Nu se pot opri decat macelariti ! Sunt niste gunoaie ! Si sunt inarmati ilegal ! Politia nu ii dezarmeaza ca nu doreste !

Răspuns la: Ramane ca-n tren...
Adăugat de : Doru, 25 septembrie 2014
Nu e vorba de politia din Constanta,ci de legile care par a proteja mai mult pe infractori decat pe cetatenii cinstiti, contribuabili. Politia din...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5617 secunde