Cine este noul șef al Armatei României. Anunțul făcut de președintele Iohannis

Miercuri, 27 Noiembrie 2019, 18:14
25628
Președintele Klaus Iohannis a anunțat, în urmă cu puțin timp, în cadrul unei conferințe de presă de după ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, că a avizat numirea noului șef al Armatei României, în persoana generalului-locotenent Daniel Petrescu.

Acesta a devenit șeful Statului Major al Apărării, după ce Nicolae Ciucă a devenit ministru al Apărării.

Vom reveni cu amănunte!UPDATE 
Consiliul Suprem de Apărare a Țării a stabilit, astăzi, obiectivele României pentru reuniunea NATO, care va avea loc pe 3 și 4 decembrie, la Londra.

"Am stabilit obiectivele României pentru acea ședință a NATO. Vom sublinia două lucruri. Vom reitera importanța Mării Negre pentru NATO, Flancul estic și România. O a doua temă este că România este în continuare hotărâtă să aloce 2% din PIB pentru Apărare. În rest, eu sunt un adept al unei alianțe NATO puternice și voi reitera importanța unei abordări care duce la o Alianță puternică și unită", a declarat președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, după ședința CSAT. 

El a spus că va participa la reuniunea NATO de săptămâna viitoare, precizând că aceasta este mai degrabă un summit festiv. 


Pagina a fost generata in 0.1888 secunde