Mai multe ştiri online:

Cine este bărbatul care a comis tripla crimă din Brașov. Și-a ucis soția și cei doi copii în somn

Ştire online publicată Marţi, 27 Martie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Florin Mircea Buliga este autorul triplei crime de la Brașov. Acesta și-a ucis soția și cei doi copii în timp ce aceștia dormeau. Pe pagina de Facebook a soției există mai multe fotografii cu toată familia.

Se vorbește și despre faptul că acesta ar fi încercat să se sinucidă în urmă cu câteva zile.

O angajată a firmei care se ocupă de vânzarea unor aparate medicale și care este administrată de bărbatul suspectat de triplă crimă a declarat că acesta nu era violent.

”Noi suntem aici cu oamenii, nu știm nimic, nimic. Ne-a spus ce avem de făcut și atât. Nu era abătut. Nu era un violent, în niciun caz, mie nu-mi vine să cred. Eu tot sper că nu e adevărat. Am încercat să sunăm și nu ne răspunde pe niciun telefon. Era ortodox, nu avea altă credință. Copiii veneau pe aici, nu se certa cu soția. La noi era o atmosferă frumoasă, armonie tot timpul”, a spus angajata, scrie realitatea.netDistribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8263 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4020 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7281 secunde