Cinci minori au fost reținuți după ce au înjunghiat și bătut un tânăr

Vineri, 04 August 2017
407
Scandal printre minori, pe o stradă din zona școlii Spectrum, din municipiul Constanța, în urma căruia cinci minori au fost reținuți pentru 24 de ore. Totul s-a petrecut la data de 15 iulie, în jurul orei 23.00, când un tânăr se îndrepta către prieteana sa, în zona unității de învățământ.

Pe drum s-a întâlnit cu un grup format din cinci tineri, care au început să-l înjure, totul culminând cu o lovitură de cuțit aplicată de unul dintre puști în zona lombară a victimei. În urma loviturii, tânărul a căzut, însă agresorii au continuat să-l lovească cu pumnii și picioarele, furându-i chiar și telefonul, marca Samsung J5.

Tatăl victimei a sunat la poliție, iar oamenii legii au reușit să-i identifice pe agresori. Este vorba despre Tanior Țândurel, în vârstă 15 ani, Sebastian Șaban, de 16 ani, Tamer Chirezali, de 17 ani, Atila Veli de 15 ani și Iașar Tamer, de 12 ani, au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța. Tânărul agresat a avut nevoie de peste o săptămână de îngrijiri medicale.

Pagina a fost generata in 0.3542 secunde