Cinci irakieni depistați de polițiștii de frontieră constănțeni

277
Cinci irakieni depistați de polițiștii de frontieră constănțeni - 29octmigrantiirakienisursagardad-1603964056.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă în cooperare cu polițiști din cadrul Postului de Poliție Ostrov au depistat în apropierea frontierei de stat, cinci cetățeni din Irak, care au intrat ilegal în România din R. Bulgaria, pe la frontiera „verde”. Persoanele în cauză au fost preluate, conform Acordului de readmisie între România și Bulgaria, de către autoritățile de frontieră bulgare, în vederea continuării cercetărilor.

Miercuri, 28 octombrie, acționând în baza unei informații, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov, județul Constanța, în cooperare cu polițiști din cadrul Postului de Poliție Ostrov au descoperit în apropierea frontierei de stat, în dreptul localității Esechioi, cinci persoane de sex masculin, fără documente de identitate asupra lor.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul instituției, unde s-a stabilit că cei cinci bărbați sunt cetățeni irakieni, având vârste cuprinse între 19 și 32 de ani. Totodată, în cadrul cercetărilor, cei cinci au declarat că au intrat ilegal în țară cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cetățenii străini fiind preluați, conform Acordului de readmisie între România și Bulgaria, de către autoritățile de frontieră din statul vecin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7985 secunde