Cinci constănțeni, prinși în flagrant în timp ce furau motorină

468
Cinci constănțeni, prinși în flagrant în timp ce  furau motorină - cinci-1507737242.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au prins în flagrant cinci români care au preluat, cu sprijinul unui marinar sârb, de pe o navă de la malul Dunării, 1.600 litri motorină. Cei cinci indivizi au fost depistați pe raza localității Topalu, în timp ce încărcau dintr-o barcă, într-o autoutilitara marca Peugeot, 4 recipiente ce conțineau în total 800 de litri de motorină.

De asemenea, în mijlocul de transport au mai fost depistate patru recipiente de tablă pline cu 800 litri cu produs petrolier și alte opt recipiente goale. În urma cercetărilor s-a constatat faptul că întreaga cantitate de produs petrolier a fost încărcată cu sprijinul unui marinar sârb de la nava "Velebit", pavilion Serbia, aflată pe malul opus al Dunării și transportată cu ajutorul ambarcațiunii către locul în care se afla autoutilitara.

În cadrul verificărilor s-a stabilit că persoanele implicate sunt cinci cetățeni români, cu vârste cuprinse între 16 și 29 de ani, domiciliați pe raza judetului Constanța și un cetățean sârb, în vârstă de 52 de ani, membru de echipaj al navei "Velebit", pentru care polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Polițiștii de frontieră au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, cei 1.600 de litri de motorină, cu o valoare de aproximativ 7.200 lei. Totodată, autoutilitara folosită la transportul motorinei, în valoare de aproximativ 6.000 lei, ambarcațiunea și motorul acesteia în valoare de 3.500 lei, au fost indisponibilizate, conform procedurilor legale, până la finalizarea cercetărilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4652 secunde