€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Chibrituri confiscate de polițiștii de frontieră

Ştire online publicată Miercuri, 20 Martie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Săptămâna aceasta, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au întocmit dosar penal pe numele unui cetățean iranian, suspectat că vrea să facă contrabandă cu chibrituri, a căror valoare se ridică la suma de peste 641.500 lei. 


Oamenii legii au efectuat un control amănunțit la un container sosit din Pakistan, având ca destinatar o societate comercială de pe raza județului Ilfov. În urma controlului, au fost descoperite 2.753.000 cutii chibrituri, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute. 


Astfel, polițiștii de frontieră au extins cercetările și s-au sesizat din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate. Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun. 
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7420 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3940 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7327 secunde