Mai multe ştiri online:

Cetățeni bulgari prinși în țara noastră cu DOLARI FALȘI

Ştire online publicată Joi, 29 August 2013. Autor: Florentina BOZÎNTAN - DUMITROV
Polițiștii Serviciul de Combatere a Finanțării Terorismului și Spălare a Banilor, sub coordonarea DIICOT București, au depistat doi membri ai unei grupări infracționale, specializată în producerea și plasarea de bancnote contrafăcute. 

Oamenii legii au organizat, în municipiul Giurgiu, un flagrant, ocazie cu care au surprins doi cetățeni bulgari, de 54 și respectiv 59 de ani, care plasau dolari americani.

Cei doi sunt suspectați că au oferit spre vânzare 9.900 de dolari americani, în bancnote susceptibil a fi contrafăcute, de 100 USD, cu 24 serii diferite, pe care intenționau să le pună în circulație.

În urma verificărilor, a rezultat faptul că suspecți fac parte dintr-o grupare infracțională organizată, specializată în producerea și plasarea de bancnote contrafăcute.

Suspecții au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței pentru emiterea mandatelor de arestare preventivă.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Articole pe aceeaşi temă

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8707 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8952 secunde