€ 4.7569
£ 5.4424
$ 4.1883

Mai multe ştiri online:

Cetățean ceh, prins la Constanța când încerca să vândă droguri

Ştire online publicată Joi, 14 Iunie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Un bărbat a fost surprins în flagrant delict de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii DIICOT din Constanța în timp ce încerca să vândă peste 1.000 de comprimate de ecstasy și MDMA.


La data de 13 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, sub coordonarea procurorilor DIICOT-ST Constanța, au surprins în flagrant delict un bărbat, de 43 de ani, cetățean ceh, în timp ce intenționa să comercializeze droguri de mare risc, pe raza municipiului Constanța.


Polițiștii au descoperit asupra bărbatului 1.012 comprimate de ecstasy și patru grame de substanță cristalină MDMA. Din cercetările efectuate au rezultat indicii că bărbatul ar fi achiziționat comprimatele ecstasy din Olanda, cu intenția de a le comercializa în România.


Cel în cauză a fost reținut, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri și trafic de droguri de mare risc, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7259 secunde