Cetățean albanez, depistat la frontiera cu Bulgaria în timp ce încerca să intre ilegal în România

123
Cetățean albanez, depistat la frontiera cu Bulgaria în timp ce încerca să intre ilegal în România - politiafrontiera-1535367680.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov – județul Constanța au depistat, în apropierea frontierei de stat, un cetățean albanez care a încercat să intre ilegal în România, din Republica Bulgaria, cu scopul de a ajunge în Italia.
La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov – Garda de Coastă au observat, în vegetația din zona trecerii cu bacul din localitatea Ostrov, o persoană de sex masculin. La vederea polițiștilor de frontieră, bărbatul a ieșit din vegetație și a luat-o la fugă spre pădurea adiacentă zonei de îmbarcare, în direcția localității Ostrov.


În scurt timp, polițiștii de frontieră constănțeni, împreună cu lucrători din cadrul Sectorului P.F. Călărași, au reținut bărbatul și l-au dus la sediul S.P.F. Ostrov pentru cercetări.


În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit că cel în cauză este un cetățean albanez, în vârstă de 27 de ani. Acesta a declarat că a încercat să treacă ilegal frontiera în România deoarece dorea să ajungă în Italia și nu avea documentele necesare care să îi permită acest lucru.


În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.


Totodată, au fost întreprinse demersurile necesare pentru punerea în aplicare a acordului de readmisie româno-bulgar, cetățeanul albanez fiind predat autorităților bulgare, pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale.
Persoana în cauză a fost predată autorităților de frontieră bulgare, în vederea continuării cercetărilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5355 secunde