€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

CEREMONIA DE ABSOLVIRE LA ȘCOLILE DE AGENȚI DE POLIȚIE

Ştire online publicată Vineri, 20 Iulie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Anul acesta, la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina au absolvit 998 de tineri, iar la Școala de Agenți de Poliție ,,Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, 148. Din totalul celor 1.146 de elevi (276 fete și 870 băieți) care au absolvit, 1.090 vor intra în rândurile Poliției Române, ceilalți urmând a fi integrați în alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, scrie Poliția Română.


„Poliția Română vă primește în rândurile ei, cu multă speranță, iar eu vă cer să fiți fermi, să aplicați toate cunoștințele deprinse pe băncile școlii, să dați dovadă de promptitudine și de profesionalism în misiunile ce vă vor fi încredințate”, le-a transmis șeful Poliției Române, noilor polițiști care au depus jurământul de credință.


De astăzi, 1.090 de tineri vor intra în rândurile polițiștilor, 947 de absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și 143 de la Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca. Pe perioada studiilor, elevii au dobândit abilități și pe alte linii: tragere cu armamentul, comunicare, limbi străine. Aproape toți dețin permis de conducere categoria B. Având în vedere nevoile instituției, aceștia vor fi repartizați în structurile operative ale Poliției Române, majoritatea la formațiunile de ordine publică și rutieră, în ordinea descrescătoare a mediilor de absolvire și, de asemenea, în funcție de opțiunea personală.

Șef de promoție a fost desemnat agent de poliție Țiplea Gheorhe-Cornel, care a absolvit Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, cu media 9,84.

În această zi încărcată de emoție și solemnitate, inspectorul general al Poliției Române, chestor general de poliție Ioan Buda, i-a felicitat pe cei mai tineri polițiști și le-a urat mult succes în activitate. „Știu că nu va fi ușor și nici lipsit de riscuri, însă, dacă v-ați ales din convingere profesia, veți simți mândria și împlinirea că vă ajutați semenii zi de zi, veți fi bucuroși să lucrați într-un mediu în care toți susținem aceeași cauză! ”


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8616 secunde